Lighed for loven …lighed for domstolene?

Skriv en kommentar

18. august 2016 af karinfriis

Planlovens § 47 krænker Grundlovens § 73       LÆS HELE TEKSTEN VIA DETTE LINK

Hele meningen med planlovens § 47 er at den skal beskytte den private ejendomsret, og dermed give den private lodsejer nogle rettigheder, men det pudsige er at eksproprianten ikke skal stille en økonomisk retsgaranti, til retlig efterprøvelse af sagen. Private lodsejere bliver behandlet som forbrydere, der for egne midler skal forsvare deres ejendomsret, har lodsejeren ingen midler hertil er ejendomsretten på forhånd tabt. Lodsejere er ringere stillet end kriminelle, der får beskikket en advokat.

2 Det er et velkendt fænomen for de fleste politikere, at der fra tid til anden bliver foretaget ekspropriationer. Hver gang disse ekspropriationer i dag bliver iværksat af kommunerne, vejdirektoratet med mere sker der en krænkelse af den private ejendomsret. Den største krænkelse sker ved der ikke i planlovens § 47 er krav om at eksproprianten skal stille en økonomisk retsgaranti for retlig efterprøvelse. Hvilket betyder at den private lodsejer selv skal ud og finde økonomiske midler til at sikre sig retten til sin private ejendomsret, for at få en ekspropriationssag retlig efterprøvet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Sider

Vi Anbefaler

Overordnede formål er at bekæmpe korruption og bestikkelse

“Fri proces – har danskerne reelt adgang til domstolene?”

Vi anbefaler

Borgerretsbevægelsen

Magtelite.dk

Vil du vide hvem der faktisk har magten i Danmark?

%d bloggers like this: