Om os

Skriv en kommentar
ejendom eksproprieret

Karin Friis
Gift med Michael

Jeg skriver denne blog, fordi vi nu igennem 9 år har været udsat for det ene overgreb efter det andet fra myndighedernes side af,  i form af det vi opfatter som en ulovlig ekspropriation af vores ejendom.

Jeg vil oprulle vores historie bid for bid og dokumentere alle de påstande vi kommer med, hvor vi har været udsat for magtmisbrug fra myndighedernes side, et naturklagenævn der til side-sætter deres egen praksis, en landsrets dommer der krænker vores ejendomsret og vælger at se bort fra forvaltningsmæssige fejl og meget mere.

Alt det vil jeg vende tilbage til, jeg vil fremlægge alle dokumenter til dem der ønsker at læse alle detaljer. Jeg vil i mine indlæg beskriver et system som jeg ikke troede fandtes i Danmark.  I dag er jeg blevet klogere.

Jeg kan bedst beskrive vores situation som rent Kafkas .

Om Franz Kafkas meningsløse univers

Et telefonopkald til en offentlig instans som fx skattekontoret kan få et menneske til at føle sig placeret i et rum, hvor der ingen mulighed er for forståelse af nogen art. Telefonopkaldet bliver videresendt i det uendelige for til sidst at ende hos den person, der oprindeligt tog telefonen. Og så kan denne pludselig godt svare på spørgsmålet. Denne absurde procedure kan få enhver til at føle sig umyndiggjort og ude af stand til at gennemskue, hvad magtinstanserne foretager sig. Situationer som denne er siden blevet rubriceret som ” kafkask”.

Det er forfatteren Franz Kafka (1883-1924), der har givet navn til de situationer i et menneskes liv, der forekommer fuldstændig absurde og uigennemskuelige. Med titler som ProcessenDommenI FangekolonienAfslaget og Beskrivelse af en kamp er det tydeligt, hvad hans forfatterskab handler om. Kafkas litterære univers er et univers, der er indbegrebet af en evig kamp mod det bureaukratiske samfund, og beskriver de almenmenneskelige begreber og overvejelser omkring forholdet mellem skyld og straf, og hvordan det enkelte menneske kan eksistere i en absurd og meningsløs verden.

Jeg og min familie, som udgør min mand, mine to døtre, deres mænd og mine to dejlige børnebørn bor på Brendstrupgaard i Brendstrup by i Aarhus Nord. Vores søn og svigerdatter boede også på Brendstrupgaard frem til ekspropriationen i 2008, men som en konsekvens af ekspropriationen blev vi alle erklæret personlig konkurs, hvorefter min søn og svigerdatter fraflyttede Brendstrupgaard.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Sider

Vi Anbefaler

Overordnede formål er at bekæmpe korruption og bestikkelse

“Fri proces – har danskerne reelt adgang til domstolene?”

Vi anbefaler

Borgerretsbevægelsen

Magtelite.dk

Vil du vide hvem der faktisk har magten i Danmark?

%d bloggers like this: