Lev op til jeres ansvar for et uanfægtet grundlag for lokalplan 1031 foretræde af Connie Juul

Skriv en kommentar

6. juni 2017 af karinfriis

Foretræde 22.05.2017
Byrådet må stille som betingelse for godkendelse af en lokalplan for Risskov-matriklerne, at Regionsrådet følger Klagenævnet for Udbuds kendelse fra 9. februar 2016, der har annulleret kontrakten mellem regionen og PKA og kendt udbudsgrundlaget ulovligt, eller i det mindste sørge
for, at grundlaget for en kommende lokalplan ikke kendes ulovligt af nogen dansk retsinstans.
Jeg er selv medlem af PKA, via min uddannelse som sygeplejerske, og skammer mig over, at jeg via min pensionsopsparing skal lukrere økonomisk på den forringelse af forholdene for de psykiatriske patienter, som flytningen fra de rekreative omgivelser i Risskov indebærer og som Aarhus kommune legaliserer, hvis lokalplanen gennemføres.
Det er jo indenfor de seneste 20 år, at århusianerne påtog sig en kæmpe investering i at gøre hospitalet tidssvarende med enkeltværelser med eget bad og toilet til alle patienter, moderniserede fælleslokaler, nye tage og IT-faciliteter, så byrådet kan ikke være i tvivl om, at århusianerne bakker
op om patienternes forbliven i disse enestående, offentligt ejede rammer, og kåret som som Danmarks bedste psykiatriske hospital af Dagens Medicin i 2013.
Når der foreligger en retskendelse, forventer vi århusianere, at byrådet kræver denne fulgt, så udbuddet kan gå om. En ny udbudsrunde ville give Aarhus kommune medindflydelse. I næste valg af regionsråds- og kommunalpolitikere vil århusianerne få mulighed for at tilkendegive deres
stillingtagen til flytningen af de psykiatriske patienter og til nuværende negligering af retskendelser – Det er forhåbentligt ikke frygt for århusianernes stemme, der ligger til grund for byrådets hastværk
med at godkende lokalplan 1031 og accept af regionens negligering af Klagenævnet for Udbudskendelse.
Kort sagt er det mig uforståeligt, hvis byrådet ikke ønsker at benytte denne mulighed for at varetage vore mest udsatte borgeres hævdvundne rettigheder til disse restituerende omgivelser, som oprindeligt er doneret til dem, eller i det mindste lader århusianerne tage stilling hertil ved
efterårets kommunalvalg.
Med venlig hilsen
Conni Juul

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Sider

Vi Anbefaler

Overordnede formål er at bekæmpe korruption og bestikkelse

“Fri proces – har danskerne reelt adgang til domstolene?”

Vi anbefaler

Borgerretsbevægelsen

Magtelite.dk

Vil du vide hvem der faktisk har magten i Danmark?

%d bloggers like this: