Kampen om vores ejendom, får Arkitima Architects Kim Risager til at tale usandt i Jyllandsposten!!!

Skriv en kommentar

15. februar 2015 af karinfriis

I nedenstående artikel udtaler Kim Risager, at det er et tip fra Michael Nielsen der gjorde ham interesseret i hospitalsgrund.  Nej den kære Kim Risager indgik et samarbejde med Michael Nielsen, det var på forandledning af Michael Nielsen, at de første skitseprojekter blev udarbejdet til det fælles konsortium som Michael Nielsen og Arkitima skulle indgå i, og det var i fællesskab de skulle byde ind på licitations opgaven med udvidelse af Aarhus Universitets hospital. Det er de selv samme skitseprojekter der anvendes idag og som har vundet licitationen, dog uden Michael Nielsen på trods af, at det er hans og familiens jord der er stjålet. Længer nede i  dette indlæg ses mail korrespondance mellem Kim Risager og Michael Nielsen, via advokat Poul Holmgaard.

Læs hele artiklen : Arkitekter i kamp om hospitalsgrund: Jyllands-posten

  Privat Mail korrespondance

——– Original besked ——–
Fra: Poul Holmgård —–Oprindelig mail—–

Dato: 15. september 2011 16:43:42
Til: “Torben Olesen (to@colliers.dk)” to@colliers.dk
Emne: Region Midtjylland – Skejby og Risskov

Kære Torben Olesen

Jeg vedhæfter til din orientering mail af d.d. fra Kim Risager, Arkitema. Mailen er til intern brug, men du må med udgangspunkt i mailen gerne over for Poul Müller bekræfte, at Arkitema nu er knyttet til opgaven og at arkitektfirmaet fremkommer med skitseforslag til udnyttelse af begge områder/arealer.

Jeg forstår, at Arkitema er delagtig i den afsluttende konkurrence med at få arkitektopgaven vedrørende opførelse af det nye sygehus i Gødvad, så Arkitema er jo ikke noget ukendt navn i regionen.

Videre kan jeg oplyse, at ved opnåelse af den drøftede aftale med regionen, forventes der ikke at være problemer med at få investorer tilknyttet, ej heller til Risskovprojektet der i økonomisk henseende magter dette.

I den forbindelse afventes der nu også en snarlig tilbagemelding fra NCC, som, jeg forstår, fortsat udviser stor interesse for sagen.

Med venlig hilsen
Poul Holmgård

ADVOKATFIRMAET POUL HOLMGÅRD
Ryesgade 9, 1 * Postboks 502 * 8100 Århus C
e-mail: ph@advokatholmgaard.dkph@advokatholmgaard.dk>
Tlf. 86 13 82 00 * Fax 86 13 82 34
Klientkonto: 7001-1410274

J.nr. 26767

Denne e-mail og eventuelle vedhæftede dokumenter er fortrolige og omfattet af straffelovens bestemmelser om brevhemmelighed. Modtager du e-mailen ved en fejl, bedes du returnere den hurtigst muligt uden at distribuere, kopiere eller arkivere e-mailen. På forhånd tak.

________________________________
Fra: Kim Risager [kir@arkitema.dk]
Sendt: 15. september 2011 11:59
Til: Poul Holmgård
Emne: Projekt i Skejby og Risskov

Kære Poul Holmgaard

Det er dags dato aftalt med Michael at Arkitema igangsætter to skitseforslag. Betalingen for dette arbejde er “no cure no pay”, med den betingelse at Arkitema får arkitektopgaven på begge opgaver.

På arealet ved Skejby Sygehus udarbejdes et skitseprojekt på en samlet overordnet disponering at et nyt Psykiatrisk Hospital i sammenhæng med det nye universitetshospital i Skejby. Der vil i skitseforslaget være en mere detaljeret fokusering på den første etape til Børnepsykiatrisk afdeling på ca 12.000m2.

På arealerne i Risskov hvor Psykiatrisk hospital i dag er placeret udarbejdes et skitseforslag på en helhedsplan der redegør for fremtidige bolig-etaper samt mulighed for istandsættelse af de bevaringsværdige eksisterende bygninger til boliger.

Vi forventer at kunne have materialet klar indenfor de næste 14 dage.

Med venlig hilsen

Kim Risager

Partner
Senior kreativ leder
Arkitekt MAA, Danske Ark
Arkitema K/S
Frederiksgade 32
8000 Århus C
Tlf. 7011 7011
Fax 8613 7011

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Sider

Vi Anbefaler

Overordnede formål er at bekæmpe korruption og bestikkelse

“Fri proces – har danskerne reelt adgang til domstolene?”

Vi anbefaler

Borgerretsbevægelsen

Magtelite.dk

Vil du vide hvem der faktisk har magten i Danmark?

%d bloggers like this: