To telefon notater beviser, at vores retssikkerhed er krænket.

Skriv en kommentar

1. april 2014 af karinfriis

Krænket først af Aarhus Kommune, fordi de ikke undersøgte om Region MidtJylland overhovedet havde behov for vores ejendom til udvidelsen af Aarhus Universitets Hospital.

Derefter krænket af Natur- og Miljøklagenævnet, der ikke undersøgte, Aarhus Kommunes dokumentation, for at vores ejendom skulle bruges til det eksproprierede formål.

Til sidst af Landsretten, der underkendt vores beviser, og Steen Frøberts videns forklaring, at han som Jurist for Aarhus Kommune, ikke havde undersøgt om udvidelsen kunne holdes indenfor regionens egne arealer.

For at kunne ekspropriere vores ejendom, lagde Aarhus Kommune til grund, at Region Midtjylland skulle bruge 450.000 etage m2 til udvidelse af Aarhus Universitets Hospital.

Det fremgår af telefon notat af 17. maj 2013, at Region Midtjylland havde oplyst til Steen Frøbert (jurist ved Aarhus Kommune) at etage m2 nu var udvidet fra 210.000 m2 til 242.000 m2.

Telefonnotat (kommune) [DOK2353409]

ALTSÅ 200.000 m2 MINDRE END DER LÆGGES TIL GRUND VED EKSPROPRIATIONEN.

Ovennævnte Steen Frøbert var vidne i landsretten, hvor han adspurgt af vores advokat svarede  ” han havde ikke undersøgt, om det ønskede antal m2 kunne holdes indenfor regionens egne arealer. idet man tog regionens oplysninger om, at der var behov for yderligere arealer, til efterretning.”      

Landsretsdom 26.1.2012

I 2012 efter landsrets dommen, tog min mand kontakt til et landinspektør firma, Land og Plan i Horsens, for at få efterprøvet, regionens oplysninger om, at der var behov for yderligere arealer. Det viste sig at regionen selv havde ca. 650.000 etage m2, hvilket jo er langt over de nævnte 242.000 m2 som der var behov for og som er oplyst til Natur- og Miljøklagenævnet. Vi vil fremlægge Land og plans dokumenter vedr. opmåling hurtigst muligt.

Det fremgår af telefon nota,t af 8. november 2012, at min mand oplyser,  Natur- og Miljøklagenævnet om,  at det samlede areal nu er på  800.000 etage m2, og uden de eksproprierede arealer, på ca. 650.000 etage m2.

Telefonnotat 14.15. maj, Michael Mielsen [DOK2344235]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Sider

Vi Anbefaler

Overordnede formål er at bekæmpe korruption og bestikkelse

“Fri proces – har danskerne reelt adgang til domstolene?”

Vi anbefaler

Borgerretsbevægelsen

Magtelite.dk

Vil du vide hvem der faktisk har magten i Danmark?

%d bloggers like this: