Pressens opbakning udeblev.

1

4. marts 2014 af karinfriis

Når vi vælger at gå på de sociale medier med vores historie, er det fordi pressen ikke på noget tidspunkt har villet bringe vores dokumenterede version af denne ekspropriation.

Jeg er hverken skribent eller forfatter, men når nu den kulørte presse og public-service kanalerne ikke vil  skrive eller bringe vores historie, må vi selv gribe til tasterne.

Jeg slog for øvrigt public-service op på google for at se hvad det betød og sandelig siger jeg at –  på dansk betyder det: At DR skal arbejde “i folkets tjeneste”, og at DR skal påtage sig en række samfundsmæssige og kulturelle opgaver.

To gange har vi skrevet til operation X  redaktionen, første gang i 2010 og igen i 2014. To gange har vi også skrevet til kontant redaktionen, første gang i 2010 og igen i 2013. Vi har kontaktet DR 1 Journalist Jacob Kragelund i 2012. Vi har haft kontakt til tv2 redaktionens nyhedsafd. ligeledes i 2012 og tv2 østjyllands redaktion både i 2013 og nu igen 2014.

Indtil videre er denne sag for kompliceret for både journalister og public-service kanalerne !

Og så er der lige de skrivende medier, der har vi talt med Jyllandsposten og  Aarhus stiftstidende  i 2010 , 2011, 2012, 2013, 2014. Derudover har  vi talt med Politiken, Ekstrabladet og tænketanken Cepos.

Vi har anmodet dem alle, om at gå i dybden med denne sag og offentligøre vores dokumentation og bevis for hvad det er for et system vi er oppe imod.   Det er den lille mands kamp mod systemet.kamp mod systemet, embedsmisbrug

Jyllandsposten og Aarhus stiftstidende vil derimod gerne dele Aarhus Kommune og Regions Midtjylland s  fremlægning af sagen. Tankevækkende !!!

Cepos har dækket Roskilde-sagen flittigt, men har endnu ikke skrevet andet end en artikel vedr. vores ekspropriation,  Av min ejendomsret 1.  Vi har holdt møde med Cepos, de har bedt om alle dokumenter i sagen og der har været en flittig korrespondance med Cepos i både 2012 og 2013.  Vi venter stadig på deres konklusion.

Kampen mod systemet forsætter nu på niende år og skal for anden gang for Byretten i Aarhus og sagen køre ved Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg, og vil desuden blive indberettet til EU-retten og procesbevillingnævnets.

LOV ER LOV OG LOV SKAL OVERHOLDES !!!

One thought on “Pressens opbakning udeblev.

  1. What’s up everybody, here every one is sharing such familiarity,
    thus it’s good to read this weblog, and I used to pay a quick visit this website every day.

    Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Sider

Vi Anbefaler

Overordnede formål er at bekæmpe korruption og bestikkelse

“Fri proces – har danskerne reelt adgang til domstolene?”

Vi anbefaler

Borgerretsbevægelsen

Magtelite.dk

Vil du vide hvem der faktisk har magten i Danmark?

%d bloggers like this: